Scandic Wrocław proponuje klimatyzowane sale bankietowe lub salę restauracyjną, z doskonałą akustyką, które można zaaranżować według Państwa wymagań tak, aby zapewnić niezapomnianą atmosferę spotkania świątecznego.
Hotel Scandic Wrocław przygotował ofertę organizacji wigilii firmowych w kilku interesujących wariantach:
MENU SERWOWANE
Składa się z: zupy (Barszcz czerwony z kiszonych buraków z grzybowymi uszkami), dania głównego (Polędwica z dorsza z orzechową kruszonką, purée z piżmowej dyni, grillowaną sałatą rzymską z ziołowym dressingiem), deseru (Sernik cynamonowy z konfiturą śliwkową).
Składa się z:
przystawki (Podwędzany filet z makreli, białe winogrona, ogórek kiszony, majonez z zielonym pieprzem, grzanki ziołowe) zupy (Zupa z grzybów z wytrawnym faworkiem orzechowym), dania głównego (Filet z kaczki, purée z pieczonego jabłka z imbirem, szpinakowe kopytka, karmelizowane marchewki, żurawinowy demi glace), deseru (Szarlotka z lokalnych jabłek z cynamonem, migdałową kruszonką i kremem pomarańczowym).
Składa się z:
przystawki (Maślane tosty z boczniakami, kozim serem i sosem truflowym), zupy (Podwójnie warzony Consome z kaczki z kluskami faszerowanymi szynką dojrzewającą), dania głównego (Sezonowany antrykot z grilla z ziemniaki gratin, grzybami shimey, konfitowaną pietruszką z miodem i rozmarynem), deseru (Tort makowy z chałwą, z kruszonką z białej czekolady i kokosa).
BUFET
Szczegóły oferty: oferta wigilijna Scandic Wrocław.
Kontakt z hotelem: meeting.wroclaw@scandichotels.com, +48 71 787 00 00.