Firmowa Wigilia w Hotelu Dobczyce na Jałowcowej Górze
Zapraszamy do zorganizowania firmowych spotkań w świątecznym klimacie, które są doskonałą okazją do podziękowania swoim pracownikom za współpracę oraz zaangażowanie.
Proponujemy Państwu wybór jednego z trzech wyjątkowych menu, które zaserwujemy na Wigilijnym stole.
MENU 1
Barszcz czerwony z uszkami;
Karp panierowany, puree ziemniaczane, surówka z marchewki i kiszonej kapusty;
Kluski z makiem;
Kompot z suszu owocowego
Szwedzki stół:
Groch z kapustą i grzybami;
Ryba po grecku;
Sola w galarecie;
Makowiec, piernik;
Pierogi z kapustą i grzybami;
Pomarańcze, mandarynki;
Melon miodowy
MENU 2
Zupa grzybowa z łazankami;
Pstrąg z grilla, frytki, zestaw surówek;
Kutia;
Kompot z suszu owocowego
Szwedzki stół:
Groch z kapustą i grzybami;
Ryba po grecku;
Sola w galarecie;
Makowiec, piernik;
Pierogi z kapustą i grzybami;
Pomarańcze, mandarynki;
Melon miodowy
MENU 3
Żur na grzybach z ziemniakami;
Dorada z pieca, wedgesy, mix kruchych sałat;
Kompot z suszu owocowego;
Makiełka
Stół szwedzki:
Groch z kapustą i grzybami;
Ryba po grecku;
Sola w galarecie;
Makowiec, piernik;
Pierogi z kapustą i grzybami;
Pomarańcze, mandarynki;
Melon miodowy
Napoje typu, soki (pomarańcza, jabłko) oraz napoje gazowane 0,2 l (pepsi, mirinda) rozliczane będą według zużycia, po zakończonej imprezie.
Bez względu na wybrane menu, każdy z Gości zostanie powitany trójniakiem królewskim.
Cena każdego z proponowanych menu wynosi 100 zł za osobę
Nasza firma, poza usługami konferencyjno-hotelowymi, rozpoznawalna jest na rynku poprzez produkcję własnych wyrobów tradycyjnych „Dobczyckie przysmaki” (pierogi, uszka itp.), które również znajdą się na wigilijnym stole.
Wykorzystując świąteczną atmosferę, proponujemy niezwykły przejazd wozami zaprzęgniętymi w konie dla grup zorganizowanych. Kurs może zakończyć się ogniskiem, do którego proponujemy swojskie przysmaki. Cena kursu dla jednej osoby bez ogniska wynosi 120 zł. Dodatkowe atrakcje będą wyceniane indywidualnie.