Hotel Grano przygotował na klientów biznesowych atrakcyjną ofertę organizacji wigilii firmowych.
Bufet wigilijny opracowano w trzech możliwych wariantach:
- Przystawek zimnych - np. śledź z kwaśną śmietaną, jabłkiem i selerem naciowym,
- Zup - np. barszcz z pasztecikami z kapustą,
- Dań ciepłych - np. karp z sosem piernikowym z morelami, pieczeń wołowa w sosie grzybowym,
- Deserów - np. sernik ze skórką pomarańczową, piernik.
- Przystawek zimnych - np. Tatar ze śledzia z pikowaną cebulą i marynowanymi grzybami,
- Zup - np. barszcz z pasztecikami z kapustą,
- Dań ciepłych - np. Dorsz z palonym porem i kaparami, udko z kaczki z żurawiną i czerwonym winem,
- Deserów - np. makowiec z bakaliami, babka piaskowa.
- Przystawek zimnych - np. rostbef w sosie musztardowym z marynowanymi grzybami,
- Zup - np. barszcz z uszkami z grzybami,
- Dań ciepłych - np. łosoś w sosie szafranowym, pierogi z kapustą, pierogi z kaczką,
- Deserów - np. tarta z gruszką i chałwą, piernik z marmoladą i czekoladą.
Hotel oferuje również możliwość zakupu voucherów prezentowych dla pracowników.
Kontakt z obiektem: jdziekonska@granohotels.pl.