Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej

ul. Bracka 6/8, 00-502 Warszawa(mazowieckie)

tel.22 509 24 83

centrumprasowe@pap.pl

udogodnienia dla niepełnosprawnychudogodnienia dla niepełnosprawnych
sejfsejf
parkingparking
parking dozorowanyparking dozorowany
bezpłatny parkingbezpłatny parking
rzutnik pismarzutnik pisma
rzutnik slajdówrzutnik slajdów
projektorprojektor
panel ciekłokrystalicznypanel ciekłokrystaliczny
ekranekran
flipchartflipchart
nagłośnienienagłośnienie
sprzęt wideokonferencyjnysprzęt wideokonferencyjny

Rezerwacja sali konferencyjnej:

22 509 24 82, 22 509 27 02;e-mail: centrumprasowe@pap.pl
Sale konferencyjne Nazwa sali konferencyjnej Powierzchnia Wysokość Możliwość ustawienia stołów
Sala Centrum prasowe PAP Sala Centrum prasowe PAP (Pokaż) 94m2 3.12m
Sala Mała sala konferencyjna Sala Mała sala konferencyjna (Pokaż) 14m2

Sale szkoleniowe / zaplecze konferencyjne

Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej w Warszawie to nowoczesne miejsce spotkań i wydarzeń biznesowych. Oferuje doskonale wyposażone sale konferencyjne, które mogą pomieścić wszystko, od małych, intymnych spotkań do dużych wydarzeń branżowych. Każda sala jest wyposażona w najnowocześniejszy sprzęt audiowizualny oraz zapewnia dostęp do bezprzewodowego Internetu, co gwarantuje sprawną komunikację i prezentację.

Dodatkowo, do dyspozycji gości jest wielofunkcyjna przestrzeń, która może zostać dostosowana do różnych potrzeb i wymagań, co czyni to miejsce doskonałym na konferencje, warsztaty oraz spotkania biznesowe. Profesjonalny i doświadczony personel jest zawsze do dyspozycji, aby zapewnić skuteczną organizację i obsługę każdego wydarzenia.

Więcej infromacji na Sale konferencyjne w Centrum Prasowym Polskiej Agencji Prasowej

Zaplecze konferencyjne

Baza noclegowa / pokoje hotelowe

Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej koncentruje się na zapewnieniu profesjonalnych usług konferencyjnych, a nie dysponuje własną bazą noclegową. Niemniej jednak, lokalizacja centrum w centrum Warszawy daje wiele możliwości zakwaterowania w samym sercu stolicy.

W odległości spaceru od Centrum Prasowego znajduje się wiele hoteli różnego standardu. Przykładowo, w bliskim sąsiedztwie działa Hotel Indigo Warsaw zapewniający luksusowe warunki zakwaterowania i doskonałą obsługę klienta. Kolejnym rekomendowanym hotelem jest Mercure Warszawa Centrum, znanym z wysokiej jakości usług oraz komfortowych pokoi.

Te sugerowane hotele wyróżniają się dogodną lokalizacją blisko licznych atrakcji Warszawy i doskonałej jakości usług, co może być decydującym czynnikiem dla osób, które planują zorganizować swoją konferencję w Centrum Prasowym Polskiej Agencji Prasowej.

Pokoje hotelowe

Konferencje i bankiety / restauracje hotelowe

Choć Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej w Warszawie nie posiada własnej bazy gastronomicznej, to jest umiejscowione przy sercu tętniącego życiem śródmieścia, które wręcz pęka w szwach od różnorodnych lokali gastronomicznych.

W zaledwie kilku minutach spacerem od obiektu znajduje się wiele restauracji serwujących dania kuchni z całego świata. Od tradycyjnej polskiej restauracji, przez włoskie trattorie, azjatyckie bistro, aż po eleganckie steakhouse'y. Dostępne są także liczne kawiarnie i bary, gdzie można zrelaksować się przy kawie lub drinku.

Dla fanów fast foodów znajdują się tu także popularne sieciowe lokale oraz punkty z jedzeniem na wynos. O ile jednak preferujesz fit lub wegańskie posiłki, bez trudu znajdziesz tu coś dla siebie - okolica jest również bogata w restauracje i bary oferujące zdrowe, smaczne posiłki.

Restauracje hotelowe

Rekreacja po konferencji / szkoleniu

Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej w Warszawie, mimo iż jest przede wszystkim obiektem o charakterze biznesowym, nie zapomina o potrzebie rekreacji i wytchnienia. Jako atrakcyjnie usytuowane w samym centrum metropolii, oferuje bezpośredni dostęp do pulsu tętniącej życiem stolicy. Zwiedzanie historycznej Warszawy, z jej kulturalnymi i przyrodniczymi skarbami, staje się więc idealnym sposobem na relaks po intensywnym dniu pracy.

Choć sam obiekt nie posiada strefy rekreacyjnej, okolica obfituje w szeroką gamę atrakcji. W pobliżu można znaleźć parki i ogrody, tereny do spacerów lub joggingu. Stołeczna scena kulturalna - od teatrów, przez galerie sztuki, po mieszankę ożywionych klubów i pubów - jest na wyciągnięcie ręki.

Rekreacja w hotelu

Lokalizacja

Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej jest strategicznie lokalizowane w sercu Warszawy, przy ulicy Brackiej. Ten wyjątkowy obiekt konferencyjny jest oddalony tylko kilka minut spacerem od znanego Dworca Centralnego, oferując doskonałe połączenie z różnymi obszarami miasta oraz lotniskiem.

Ośrodek jest również blisko do stacji metra Centrum, co zapewnia szybki dostęp do wszystkich części miasta. Dla tych, którzy przybywają samochodem, Trasa Łazienkowska jest tylko kilka minut jazdy od miejsca, co stanowi dogodne połączenie drogowe.

Dojazd do obiektu konferencyjnego - Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej

konferencyjna
img     170

Lokalizacja

Bardzo blisko znajduje się Dworzec Centralny oraz wiele atrakcji, które pozwolą na miłe spędzenie czasu już po skończonym wydarzeniu. Również osoby przybywające do Warszawy samolotem mogą łatwo dostać się do obiektu z uwagi na to, że lotnisko oddalone jest o zaledwie 8,8 km.

Warszawa, 0,2 km od Warszawa
img      7
img     130

Lokalizacja

CBF Nowy Świat S.A. położone jest przy zbiegu ulic Nowy Świat i Al. Jerozolimskich. Najbliższy przystanek autobusowy znajduje się w odległości zaledwie 50 metrów, natomiast stacja metra – Centrum I linia oddalona jest o 800 metrów.

Warszawa, 0,24 km od Warszawa
img      5
img     800

Lokalizacja

Z pewnością położenie tego obiektu jest dużym plusem. Znajduje się w niedalekiej odległości od dworca, to zaledwie 1,5 km. Sam budynek znajduje się w sąsiedztwie Placu Trzech Krzyży parku. To także świetna lokalizacja pozwalająca lepiej poznać miasto.

Warszawa, 0,29 km od Warszawa
img      5
img     140

Lokalizacja

Centralny Dom Technologii znajduje się w samym centrum Warszawy przy ulicy Kruczej. Zaledwie kilometr od Dworca Warszawa Centralna i 10 km od Portu Lotniczego im. F. Chopina.

Nasi partnerzy

Hotel Gołebiewski